Thursday, March 8, 2018

CAJ PAKEJ RAWATAN RESDUNG 2020

PAKEJ RAWATAN RESDUNG Kami menawarkan pelbagai kaedah untuk permasalahan Resdung anda. Berikut disertakan kaedahnya untuk pilihan an... thumbnail 1 summary
PAKEJ RAWATAN RESDUNG

Kami menawarkan pelbagai kaedah untuk permasalahan Resdung anda. Berikut disertakan kaedahnya untuk pilihan anda :

1. AKUPUNKTUR RESDUNG
RM50 SAHAJA.

kaedah ini menggunakan jarum akupunktur yang dicucuk pada meridien tenaga disekitar hidung. Jumlah jarum yang digunakan tidak sampai 10 jarum. 
Kaedah ini dipilih oleh mereka yang tidak gemarkan kaedah gurah yang mengeluarkan lendir dari rongga hidung. Kesakitan dirasai adalah minimun berbanding kaedah Gurah Tradisional dan Kaedah dRResd.
Kaedah ini juga mampu memulihkan saluran pernafasan yang tersumbat serta mengurangkan kebengkakan (polip) dalaman hidung. Tindakbalas yang biasa berlaku adalah bersin kerap, mata berair dan berlaku pengeluaran lendir. namun begitu tidak semua pesakit mengalami tindak balas yang sama. Masa 30 min.2. BEKAM RESDUNG
RM50 SAHAJA

Kaedah ini menggunakan kaedah Bekam Basah. Sebanyak 5 kop bekam diletakkan di kawasan muka dan darah yang teroksida tercemar dikeluarkan dengan kaedah tusukan jarum khas (lancet). Kaedah ini sangat sesuai bagi mengatasi masalah jerawat yang aktif. Sesi diperlukan 3 sesi sekurang-kurangnya dengan jarak seminggu sekali. Sangat sesuai bagi mereka yang sudah berputus asa menggunakan pelbagai produk kosmetik dan menjalani  jenis facial terapi. Kesan lebam pada muka adalah minimun dan kebiasaannya kesan akan hilang seawal 3 hari. masa 30 min.3. GURAH TRADISIONAL 
RM69 SAHAJA

Kaedah ini menggunakan Remedy herba (cecair) resdung bercampur madu yang dialirkan kedalam hidung. Proses ini dilakukan ketika pesakit sedang baring terlentang. Pesakit dikehendaki tarik nafas dan tahan barulah cecair herba resdung diletakkan didalam hidung. Selepas 15 saat segera meniarap dan proses gurah pun bermula. Cecair dan lendir akan keluar perlahan-lahan dari rongga hidung. Proses ini agak digemari ramai walaupun ianya sedikit kepedihan namun akan berkurangan beberapa jam selepas itu. Masa diambil 1 - 2 jam.4. GURAH MODEN (DrResd Natural Therapy)

Kaedah ini menggunakan herba dan pelbagai peralatan moden seperti Face Steamer, Eye Massager, Electrostatic Face massager. Ianya juga menggabungkan teknik urutan Akupressure dan Urutan Muka bagi membantu melegakan masalah resdung anda. Semasa terapi, pesakit akan mengalami bersin dan diikuti proses pengeluaran lendir. Pelbagai produk turut disertakan untuk pilihan anda. Masa diambil 45 min - 1 jam.

Pelbagai pakej dan harga disediakan, senarainya boleh lihat dibawah ini :


A.PAKEJ BASIC  dRResd THERAPY
RM69 SAHAJA. 

1.Pemeriksaan Resdung Bio-Herba Dr Resd.
2.Terapi Bio-Steam wajah Dr Resd.
3.Terapi Bio-Tradi Sinus Herba Dr Resd
4. Urutan wajah 3 Dimensi untuk kulit anjal.
5.Terapi Acupressure urutan wajah.
6.Terapi Bio-Sin Dr Resd, pembasmi kuman wajah.
7.FREE Trial – Terapi Eye Bag & Kesegaran Mata.
8.FREE Trial – Aura Refreshing Spray.ANEKA PRODUK DISEDIAKAN.

1. KAPSUL RESDUNG (RM39.90/60 KAPSUL)
Merawat masalah resdung dari dalam. Menggalakkan pengeluaran mukosa hidung. Melegakan sumbatan. Mengecilkan Polip

2.  TONER HIDUNG (RM12.90/BOTOL)
Ubat titik digunakan untuk bilasan dalam rongga hidung. Mengecilkan polip atau bengkak. Melawaskan pernafasan.

3. PEWANGI HIDUNG (RM12.90/BOTOL) 
Titikkan pada putik kapas dan sapu keliling hidung dalam. Mewangikan pernafasan dan memberikan kesegaran. 

4. PENCUCI TELINGA. (RM12.90/BOTOL)
Titikkan pada putik kapas sehingga lembap dan sumbatkan putik kapas tersebut ke dalam lubang telinga . Merawat kegatalan dalam telinga.

5. BEDAK RESDUNG (RM29.90/BOTOL)
Bedak sejuk disapu pada muka sebelum tidur. Merawat kulit muka yang berminyak dan berjerawat.

6. SABUN RESDUNG (RM29.90/KETUL)
Cuci muka dengan sabun ini sebelum tidur. Menjadikan kulit muka gebu dan mulus.No comments

ASSALAMMUALAIKUM

TEL : 013-927 7952