Friday, March 3, 2017

SEMINAR SOP PERHIJAM DAN INSTAGRAM MARKETING 12 JUN 2016

 SEMINAR SOP PERHIJAM DAN INSTAGRAM MARKETING 12 JUN 201 5   Alhamdulillah, selesai sudah seminar SOP PERHIJAM dan seminar INSTAG... thumbnail 1 summary
 SEMINAR SOP PERHIJAM DAN INSTAGRAM MARKETING 12 JUN 2015 Alhamdulillah, selesai sudah seminar SOP PERHIJAM dan seminar INSTAGRAM  Marketing yang disdampaikan oleh presiden PERHIJAM Dr Abdul Halim dan Bro Firmie.

Peserta dihadiri dari warga Dungun, Kuantan dan Kula Lumpur. Apa yang dapat di pelajari adalah kaedah SOP Bekam mengikut kehendak KKM dan kemudahan klinik mengikut KKM. Kepentingan menggunakan media sosial selain daripada Facebook disampaikan oleh Bro Firmie. Trend Facebook yang semikn merudum strategi Facebook berpartner dengan Instagram. Kedua-duanya mempunyai keunikan tersendiri dan saling berinteraksi.

Tips meningkatkan follower IG dan bagaimana iklan IG lebih jimat dan berkesan berbanding FB Bro Firmie sedang menerangkan kaedah IG secara Asas. Seminar bersiri lanjutan juga direncanakan jika ada permintaan. IG tidaklah semudah yang kita sangkakan namun mudah sahaja jika sudah belajar dan menguasainya. Kepentingan pelbagai teknik Stimulasi sebelum berbekam didedahkan oleh Presiden PERHIJAM dan penerangan SKM3 untuk mereka yang ingin usaha mendapatkan pengiktirafan tertinggi.


 Kami mengucapkan terima kasih pada Dr Abdul Halim yang sudi datang ketempat kami untuk menyampaikan bagaimana melangkah ke tahap SKM3. Kesemua yang hadir sangat teruja dengan penyampaian oleh tetamu.
Peserta terdiri daripada orang lama dan juga orang baru. Yang berkerjaya seperti Guru dan buruh pun ada.


 Terima Kasih pada semua yang datang menjayakan. Semoga berjumpa lagi. Terima Kasih.


No comments

ASSALAMMUALAIKUM

TEL : 013-927 7952